Pages

3/21/2014

Broccolini and Poached Egg on Toast/スティックブロッコリーとポーチドエッグ

(Serves 1 person)
2 slices of bread of your choice
2 eggs
3 broccolinis cut in 1/2
Salt and pepper
Water
Vinegar

(1人分)
パン(イングリッシュマフィンやバゲット) 2枚
卵 2
スティックブロッコリー 3本 半分に切る
塩コショウ 少々
お酢 大さじ1

First prepare the bread, toast them in the oven toaster. 
まずパン二枚をオーブントースターで焼く。

Then microwave broccolini for about 30 seconds, 
then season with salt and pepper.
スティックブロッコリーをレンジで30秒ほど加熱する。塩コショウして味付けする。

In a pan, boil water. When boiled, turn down heat to low and add vinegar. Poach two eggs.
鍋に水を沸騰させ、沸騰したら弱火にする。
お酢を入れてから卵を割り入れポーチドエッグを作る。

Place broccolini and poached egg on top. Salt and pepper at the end.
スティックブロッコリーをパンにのせ、ポーチドエッグものせて
全体に塩コショウをする。

Serve.
出来上がり。


0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis