(Serves 1 person)
1 person serving of penne
2 tbsp of ricotta cheese
2 mushrooms sliced
1 handful of baby spinach
1 Italian sausage cut small pieces
Salt and pepper
(1人分)
ペンネ 1人分
リコッタチーズ 大さじ2
マッシュルーム 2 薄切り
ベビースピナッチ又はほうれん草 少々
イタリアンソーセージ 1本
塩コショウ 少々
First boil penne until al dente.
まずはペンネをアルデンテまで茹でる。
In a heated pan, drizzle olive oil and cook the sausages.
熱したフライパンに油をひき、ソーセージを炒める。
Then add the mushrooms.
マッシュルームを入れ炒める。
Put heat down on low.
Add penne, ricotta cheese salt and pepper.
火を弱火にし、ペンネ、リコッタチーズ、塩コショウをする。
Add handful of spinach, mix then turn off heat.
ベビースピナッチを入れ混ぜ火を消す。
Serve. (Optional: Add lemon peels or zest )
出来上がり。
(お好みでレモンの皮のすりおろしや薄切りをトッピングする)
0 件のコメント:
コメントを投稿