Pages

3/12/2014

Shrimp & Asparagus Toast/えびとアスパラガスのトースト

(Serves 1-2 people)
3-4 slices of baguette
50g of shrimp chopped
2 asparagus 
sprinkle of shredded cheese
salt and pepper
1 tbsp of butter

(1〜2人分)
バゲット薄切り 3〜4枚 (食パン等も可)
えび 50g程
アスパラガス 2本
ピザ用チーズ 適量
塩こしょう 少々
バター 大さじ1

Cut asparagus diagonally. 
アスパラガスを斜め切りにする。

In a heated pan, melt butter.
熱したフライパンにバターを溶かす。

Cook chopped shrimp.
ぶつ切りにしたえびを炒める。

Then add the asparagus, cook for 1~2 minutes, season with salt and pepper.
アスパラガスを入れ1〜2分程炒め、塩こしょうする。

Top baguette slices with cooked asparagus and shrimp.
パンの上にえびとアスパラガスをのせていく。

Sprinkle cheese over each toast. Put them in an oven toaster and melt cheese.
チーズをのせていき、オーブントースターでチーズが溶けるまで焼く。

Serve.
出来上がり。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis