1 person serving of cooked rice (about 100g)
2-3 chestnum mushrooms sliced
3 brussel sprouts cut in 1/4
1/4 of onion finely chopped
3/4 cups of water
1 vegetable stock cube
Salt and pepper
2 tbsp of Parmesan cheese
(1人分)
炊いたご飯 1人分(100g程)
マッシュルーム 2-3個 薄切り
芽キャベツ 3個 1/4に切る
玉ねぎ 1/4 みじん切り
水 3/4カップ
野菜ブイヨンキューブ 1
塩コショウ 少々
粉チーズ 大さじ2
Drizzle some oil in a heated pan, cook the onions until soft.
熱したフライパンに油をひき玉ねぎが柔らかくなるまで炒める。
Add the mushrooms.
マッシュルームを入れ炒める。
Then add the brussel sprouts. Season everything with salt and pepper.
芽キャベツも入れ炒める。全体に塩コショウをする。
Then add cooked rice, with water and stock cube. Put on medium low heat, stir until stock cube dissolves and rice soaks up the stock.
ご飯、水、ブイヨンキューブを入れ中〜弱火にし常にくるくると混ぜておく。
Then season with salt, pepper and parmesan cheese.
米がよくスープを吸ってきたら塩コショウ、粉チーズで味付けをする。
Serve.
0 件のコメント:
コメントを投稿