1 person serving of pasta, of your choice
2 brussels sprouts cut in 1/4
about 10-12 fava beans
1 teaspoon of pine nuts
salt and pepper
1/4 teaspoon of garlic powder
olive oil
(1人分)
ショートパスタ 1人分
芽キャベツ 4等分に切る
空豆 10〜12個程
松の実 小さじ1
塩こしょう 少々
ガーリックパウダー 小さじ1/4
オリーブオイル 少々
First boil pasta until al dente.
パスタをアルデンテまで茹でる。
Then boil fava beans in water with a pinch of salt. until they float up.
沸騰した湯に塩をひとつまみ入れ、空豆が浮き上がってくるまで茹でる。
Boil brussels sprouts for about 30 seconds.
芽キャベツも30秒程茹でる。
Drizzle olive oil in a pan, and put everything together.
Pasta, fava beans (skin peeled after boiled), brussels sprouts, salt, pepper and garlic powder.
熱したフライパンにオリーブオイルをひく。
茹で上がったパスタ、空豆(茹で終わったら皮をむく)、芽キャベツ、塩こしょう、
ガーリックパウダーを入れ炒める。
Serve.
出来上がり。
0 件のコメント:
コメントを投稿