2 eggs
1/2 avocado diced
1/2 cup of milk
3-4 slices of ham or bacon diced
1 handful of cheese
Salt and pepper
Olive oil
Garlic Aioli
1 pinch of garlic powder
1 pinch of salt and pepper
1 tbsp of mayonnaise
(2人分)
卵 2
アボカド 1/2個 細かく切る
牛乳 1/2カップ
ハム 又はベーコン 3-4枚 細かく切る
ピザ用チーズ 少々
塩コショウ 少々
オリーブオイル 少々
ガーリックマヨネーズ
ガーリックパウダー ひとつまみ
塩こしょう ひとつまみ
マヨネーズ 大さじ1
ガーリックマヨネーズ
ガーリックパウダー ひとつまみ
塩こしょう ひとつまみ
マヨネーズ 大さじ1
Beat two eggs mixed with milk.
卵と牛乳をとく。
Then add cut avocado, ham, and cheese.
Then season with salt and pepper. Mix thoroughly well.
アボカド、ハム、チーズ入れ塩コショウもしざっくり混ぜ合わせる。
Heat olive oil in a pan, then pour in mixture.
Keep on low heat for 10 minutes with a lid on.
(If you don't have a lid for a pan, use aluminum foil and cover.)
オリーブオイルをフライパンにひき、弱火にして卵を入れ流す。
蓋をして弱火のまま10分焼く。
(フライパンに蓋が無い場合はアルミホイルでかぶせる)
Then turn off the heat, let it cook by itself for another 10 minutes.
火を消し、蓋をしたまま10分置いておく。
Meanwhile put together garlic aioli.
Mix mayonnaise, salt, pepper and garlic powder well.
待っている間にガーリックマヨネーズを作る。
マヨネーズ、塩コショウ、ガーリックパウダーをよく混ぜて出来上がり。
Take out omelette from the pan and serve.
0 件のコメント:
コメントを投稿