About 10 sugar snap peas chopped
1/4 of onion chopped
1 cup of water
1/2 of stock cube
Salt and pepper
(1人分)
スナップエンドウ 10程
玉ねぎ 1/4
水 1カップ
ブイヨンキューブ 1/2個
塩コショウ 少々
First discard stem and string of all snap peas.
Chop them up into small pieces.
スナップエンドウの筋を取り、小さく切っていく。
In a heated pan, drizzle some oil and cook onions until soft.
熱したフライパンに油をひき玉ねぎが柔らかくなるまで炒める。
Then add snap peas.
スナップエンドウを入れる。
Then add water and stock cube.
Mix until stock cube dissolves.
水とブイヨンキューブを入れ、ブイヨンキューブが溶けるまで混ぜる。
Put everything in a blender and blend until smooth.
フードプロセッサーに全てを入れなめらかになるまで混ぜる。
Put back soup in a pan, taste then season with salt and pepper.
スープを鍋に戻し味見をし、塩コショウをし味を調整する。
Serve.
0 件のコメント:
コメントを投稿