1 Naan bread
1 tbsp of ricotta
1 asparagus
2 quail eggs
2 slices of prosciutto
Salt and pepper
(1人分)
ナン 1枚
リコッタチーズ 大さじ1
アスパラガス 1本
うずらの卵 2個
生ハム 2枚
塩コショウ 少々
First preheat oven to 250 degrees celsius.
Then spread ricotta over the naan bread.
まずオーブンを250度に予熱する。
ナンにリコッタチーズを全体に塗る。
Cut asparagus thin and diagonal.
アスパラガスを斜めに薄切りする。
Place asparagus on top of ricotta cheese.
Then salt and pepper all over the bread.
リコッタチーズの上にアスパラガスをのせていく。
全体に塩こしょうをする。
Crack two quail eggs.
うずらの卵を割りのせる。
Bake in the oven for 5 minutes under 250 degrees celsius.
250度のオーブンで5分焼く。
Place prosciutto on top and serve.
0 件のコメント:
コメントを投稿