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3/15/2014

Tomato Coconut Soup with Chicken Meatballs/トマトココナッツスープ

(Serves 1-2 people)
1 cup of coconut milk
1/4 can of tomato
100g of ground chicken
1/2 of onion finely chopped
1/4 teaspoon of grated ginger
1/2 of tomato chopped
1 stock cube
Green onions chopped
Parsley chopped
Salt and pepper
Sugar

(1~2人分)
ココナッツミルク 1カップ
トマト缶 1/4
鶏挽き肉 100g
玉ねぎ 1/2 みじん切り
トマト 1/2 細かく切る
おろし生姜 小さじ1/4
ブイヨンキューブ 1
青ネギ 少々
パセリ 少々
塩コショウ 少々
砂糖 少々

First, make chicken meatballs. Season with salt and pepper
 then mix with hands until sticky then form meatballs.
鶏肉に塩コショウをしっかりし、手でよく捏ねながらミートボールを作っていく。

In a heated pan, drizzle some oil and cook onions and grated ginger until onions are soft.
熱したフライパンに玉ねぎと生姜を炒める。玉ねぎが少し柔らかくなるまで炒める。

Then add can of tomato, cook for about 2-3 minutes.
トマト缶を入れ、2~3分混ぜながら炒める。

Add coconut milk and stock cube, melt stock cube in the milk.
ココナッツミルクとブイヨンキューブを入れブイヨンを溶かす。

Add meatballs.
ミートボールを入れる。

Taste then season with salt, pepper and sugar. 
Cook for 10 minutes under medium low heat.
味見をし、塩コショウ、砂糖を入れ味を整える。10分程中〜弱火で煮込む。

Serve with fresh tomatoes, green onions and parsley.
新鮮なトマト、青ネギ、パセリを盛り出来上がり。

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