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8/11/2013

Chicken Liver & Balsamic Reduction with Baguette /チキンレバーとバゲット

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This recipe might not make the children smile, but I think this will go perfect with some red wine.
Enjoy.

(Serves 1-2 people)
Chicken livers 4 pieces
Baguette cut into 4 thick slices
4 tbsp of balsamic vinegar
1 tbsp of honey
Oil

URLが変わったのでこの新しいURLで是非ブックマークしてくださいね♬
よろしくお願いします。
今日は少し大人向けのメニュー、鶏の肝をつかいます。
赤ワインと一緒におつまみになりそう。

(1〜2人分)
鶏の肝 4つ
バゲット 4つに斜めに切る
バルサミコ酢 大さじ4
はちみつ 大さじ1

First toast the baguettes in the toaster oven for about 1~2 minutes until slight crisp.
バゲットをオーブントースターで1〜2分少しこんがりなるぐらいまでトーストする

Lightly salt the livers.
In a hot frying pan, drizzle enough oil and as you cook the livers,
baste livers using so they stay moist. Cook both sides until each side is browned.
Make sure not to overcook them.
鶏の肝に塩で下味をつけておく
熱したフライパンに若干多めの油をひき
油をかけながら肝を片側ずつ少し色が付くまで焼く
この時に火を通しすぎないほうが美味しく頂けます。


Take them out of the pan and place them on a kitchen towel.
肝を取り出してペーパータオルの上に置いておく

Using the same pan, drain out the oil and add balsamic vinegar and honey.
Cook until it turns thick like syrup.
油を拭き取り同じフライパンでバルサミコ酢とはちみつに火を通す
シロップのように濃くなってくるので濃くなったら火を消す

Now put everything together, drizzle balsamic reduction on top of the liver.
バルサミコソースを上からかけて出来上がり

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