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8/22/2013

Rosemary Chicken Breast/ローズマリーチキン

Even though I was a fan of chicken thighs before I suddenly became a fan of chicken breasts,
maybe because I started becoming conscious of my health and the amount of protein I take in.
Most of the time I steam my chicken or grill it, although for tonight's dinner I wanted to add a little something more.
So here it is,

今日は鶏胸肉を使います
前までは鶏のもも肉ばかり買っていましたが
胸肉の方が高プロテインで身体にいいのを
分かってから最近はずっと胸肉ばかり買っています...
胸肉のレシピを探している方は是非これを作ってみてください♪

(Serves 1 person)
200g of chicken breast
1 tbsp of honey
2 strands of rosemary
2 tbsp of balsamic vinegar
salt and pepper
olive oil

ローズマリーチキン
(1人分)
鶏の胸肉 200g(お好みの量で)
はちみつ 大さじ1
ローズマリー 2本程
バルサミコ酢 大さじ2
塩こしょう
オリーブオイル
Take of the rosemary from the stem, then chop them up into small pieces.
Then salt and pepper both sides on the chicken breast.
ローズマリーをヘタから取り、包丁で細かく刻む。
鶏肉を両面塩こしょうする。

Place chicken on top of the rosemary and coat all over the chicken.
そのまま鶏肉をローズマリーの上にのせ揉み込むように両面に付ける。

Add olive oil to a hot pan and start frying off the chicken, skin side down.
When skin is browned, cook the other side.
熱したフライパンにオリーブオイルをひき鶏の皮を下にして焼く。
皮が茶色くなったらもう片面もシッカリ焼く。

After both sides of chicken is cooked, add balsamic vinegar and honey.
Heat until it turns into almost like a syrup and coat on the chicken as you cook.
鶏肉が両面焼けたらバルサミコ酢とはちみつをいれシロップのようになるまで
火にかける。この時鶏肉をソースにたっぷり絡ませる。

Slice the chicken diagonally and serve.
Easy chicken recipe ready in about 15 minutes.
鶏肉を斜めに包丁を入れ切れば綺麗に盛れます。
出来上がり
If you like any of my recipes, please 'share' by clicking below :)↓↓↓

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