Pages

8/21/2013

Creamy Spinach Vegan Soup/ほうれん草のポタージュ

Easy soup all cooked in 10 minutes!
Healthy and nutritious :)

10分で出来ちゃう
ほうれん草の豆乳ポタージュ

(Serves 2-3 people)
1/2 onion sliced
4-5 strands of spinach
1 cube of vegetable stock 
1/2 cup of soy milk
oil (I use grape seed oil)
salt & pepper

(2〜3人分)
玉ねぎ 1/2 薄切り
ほうれん草 4〜5束
野菜ブイヨンキューブ 1
豆乳 1/2カップ

塩こしょう

Get your vegetables cut and prepped.
野菜を切り準備をする

In a hot frying pan, drizzle oil and cook onions until soft.
Add a pinch of salt.
熱したフライパンに油をしき玉ねぎを炒める。
塩をひとつまみ加える。

When onions are soft add spinach and cook until spinach is soft.
玉ねぎは柔らかくなってきたらほうれん草を炒める。

Put everything in a blender and blend until smooth.
ミキサーに入れなめらかになるまでミキサーにかける。

Put back in a pan and add soy milk and stock cube.
Cook on medium~low heat.
Add salt and pepper.
フライパンに戻し豆乳とブイヨンを入れる、
中〜弱火にかける。
塩こしょうをして味を整える。 

Nutritious soup done in 10 minutes!
出来上がり。
If you like any of my recipes, please 'share' by clicking below :)↓↓↓

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis