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8/15/2013

Penne with Squash and Prawns in Butter Sage Sauce/かぼちゃとセージのパスタ

(Serves 1person)
Penne pasta
100g Squash (Kabocha squash or butternut squash) diced
4-5 Tiger prawns shelled out cleaned
2 tbsp of butter
Sage leaves
2 tbsp of olive oil 

(1人分)
ペンネ
南瓜100g
海老4〜5匹 背わたを取る
バター大さじ2
セージ
オリーブオイル大さじ2


Boil pasta in boiling water, add pinch of salt. Cook until al dente.
沸騰したお湯にパスタを茹でる、アルデンテ(少々固めに)まで茹でる

While the pasta is boiling, steam the squash in the microwave for about 2 minutes.
Use a steamer, if you don't own one put them in a small bowl and simply put plastic wrap over it.
蒸し器に南瓜を入れてレンジで2分加熱する、
もし蒸し器がない場合は深みがある皿に入れサランラップをする

Melt butter with olive oil in a pan.
When it starts to foam, add sage leaves.
バターを溶かしながらオリーブオイルを加える
泡っぽくなってきたらセージを入れ香りを出す

Now add the shrimp and cook both sides until they turn red.
海老をバターで炒める

Add the squash and caramelize 
南瓜も加えて同じく炒める

Now add penne straight from the boiling pan. 
Salt and pepper.
パスタを茹でている鍋から直接パスタを入れる
パスタを茹で上がった時にお湯を捨ててしまうとパスタがパサ付いてしまうので
鍋から直接フライパンに移すのが大事です
塩とこしょうをして味付する

Add sage leaves on top and voila!
出来上がり
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