Pages

2/17/2014

Breakfast Pita Pockets/卵のピタパンサンドイッチ

(Serves 1 person)
1 pita bread cut in half
2 eggs
2 lettuce leaves
Parsley chopped
1tbsp of butter
Salt and pepper

(1人分)
ピタパン 1枚
卵 2
レタス 2枚
パセリ 少々 みじん切り
バター 大さじ1
塩コショウ 少々

First add eggs and butter in a pan, put on low heat. 
Keep stirring until egg cooks.
鍋に卵とバターを入れ弱火にしながら、卵に火が徐々に通るまで混ぜる。

Add chopped parsley, salt and pepper.
Turn off heat.
パセリ、塩コショウを入れ卵が固くなりすぎる前に火を消す。

Toast pita bread in an oven toaster.
ピタパンをオーブントースターで焼く。

Stuff lettuce in the pita.
ピタパンにレタスを挟む。

Stuff scrambled eggs inside.
スクランブルエッグをピタパンに入れる。

Serve.
出来上がり。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis