2 slices of toast, bread
80g of fava beans
1 handful of shredded cheese
1tbsp of butter
1tbsp of olive oil
1/6 of lemon squeezed
Salt and pepper
(1人分)
トースト 2枚
空豆 80g
ピザ用チーズ 適量
バター 大さじ1
オリーブオイル 大さじ1
レモン汁 少々
塩コショウ 少々
Boil water with some salt, boil fava beans until the beans float up.
鍋で水を沸騰し塩を少し加えて空豆を茹でる。
空豆が浮き上がってきたら取り出す。
Take off all the skin of fava beans, then mash them all up with a fork.
Add olive oil, squeeze of lemon, salt and pepper.
空豆の皮を剥き、フォークなどで空豆を潰していく。
オリーブオイル、レモン汁、塩コショウを加える。
Get the toasts ready. On one toast put cheese on one side.
Toast both bread in an oven toaster for a little bit.
パンを取り出す。一枚のパンにチーズをのせる。
オーブントースターで二枚とも軽くだけ焼いておく。
Then take both bread out, spread mashed fava beans on the other bread.
少し焼き終えたらもう一枚のパンに潰した空豆をのせていく。
In a heated pan, melt butter.
Put two breads together like a sandwich and
cook both sides until golden brown.
二枚のパンをくっ付けサンドイッチにし、両面をバターで焼いていく。
Serve.
0 件のコメント:
コメントを投稿