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2/06/2014

New Potato Gnocchi/新じゃがニョッキ

(Serves 2 people)
About 5-6 new potatoes
75g of flour
1 beaten egg
A pinch of nutmeg
Water
Salt
Any pasta sauce you like

(2人分)
新じゃがいも 5-6個
薄力粉 75g
溶き卵 1
ナツメグ ひとつまみ
お好みのパスタソース

 First microwave all the potatoes until soft.
Then swift all the potatoes, leave and get rid of the potato skin.
全ての新じゃがをレンジで加熱する。
じゃがいもをこし、皮は取り除く。

Mix beaten egg, flour, nutmeg and potatoes. 
こしたじゃがいも、薄力粉、ナツメグ、溶き卵を混ぜ合わせる。
 ↓

Roll into a long shape like a rolling pin.
めん棒のようにのばしていく。

Cut into small pieces. (I suggest about each gnocchi 2cm wide)
ニョッキを包丁で切っていく、2cm程の幅の感覚で切るのをオススメします。

Boil water with some salt.
When water has boiled, add gnocchi and wait until all the gnocchi start to float up.
That is when you know your gnocchi are cooked.
鍋に水を沸騰させ塩を加える。
ニョッキを入れ茹で、全てのニョッキが浮き上がってきたら取り出す。

Add any type of sauce you like with the gnocchi.
This time I made a quick beshamel sauce with some chopped chives.
お好みのソースにニョッキを加える。
(今回はシンプルにクリームソースにしました)

Serve.
出来上がり。

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