Pages

2/06/2014

Chicken Hamburg/チキンハンバーグ

(Serves 2 people)
200g of ground chicken 
1/2 of onion finely chopped
3 tbsp of panko breadcrumbs
1 egg beaten
Salt and pepper
1/2 tbsp of butter

(2人分)
鶏ミンチ 200g
玉ねぎ 1/2個 みじん切り
パン粉 大さじ3程
溶き卵 1
塩コショウ 少々
バター 大さじ1/2

First microwave chopped onions with butter for about 3-5 minutes.
玉ねぎにバターを加えレンジで3-5分程加熱する。

Let onions cool down a bit, then mix all necessary ingredients. 
Season generously with Salt and pepper.
玉ねぎを少し冷やしてから全ての材料をよく混ぜ合わせる。
しっかり塩コショウする。

Shape any size of patty you like.
In a heated pan drizzle a little bit of oil and start cooking the patties.
ハンバーグに形にしていき、熱したフライパンに油を少々ひき焼いていく。

Top with tonkatsu sauce or ketchup sauce and serve.
トンカツソースやケチャップソースをつけて出来上がり。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis