70-100g of calamari
4 tbsp of flour mixed with 3 tbsp of water
4 tbsp of flour
4 tbsp of breadcrumbs
1/2 of lettuce
Dressing
1 tbsp of mustard
1 tbsp of mayonnaise
1/2 of lemon squeezed
salt and pepper
(1〜2人分)
スルメイカ 輪切り 70〜100g程
薄力粉大さじ4+水大さじ3 混ぜておく
薄力粉 大さじ4
パン粉 大さじ4
レタス 1/2
ドレッシング
マスタード 大さじ1
マヨネーズ 大さじ1
レモン 1/2個
塩こしょう
4 tbsp of flour
4 tbsp of breadcrumbs
1/2 of lettuce
Dressing
1 tbsp of mustard
1 tbsp of mayonnaise
1/2 of lemon squeezed
salt and pepper
(1〜2人分)
スルメイカ 輪切り 70〜100g程
薄力粉大さじ4+水大さじ3 混ぜておく
薄力粉 大さじ4
パン粉 大さじ4
レタス 1/2
ドレッシング
マスタード 大さじ1
マヨネーズ 大さじ1
レモン 1/2個
塩こしょう
Put flour in a plastic bag along with the calamari.
Then shake the bag, coat calamari well with flour.
薄力粉をビニール袋に入れ、イカを入れる。
ビニール袋をしっかり握り袋を良くふる。
In a bowl mixed with flour and water, dip in the calamari.
水と粉を混ぜたボウルにイカをつける。
Lastly coat all calamari with breadcrumbs.
イカにパン粉つけていく。
In a heated pan, drizzle some oil and fry off the calamari, until all sides are golden brown.
フライパンに油を少々ひき、イカリングが全体的にきつね色になるまで揚げ焼きにする。
Mix all the necessary ingredients for the dressing.
ドレッシングの材料を全て混ぜる。
Serve pan fried calamari on top of cut lettuce, drizzle dressing on top.
レタスの上に揚げ焼きしたイカリングをのせ、ドレッシングをかけて出来上がり。
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