Pages

2/11/2014

Squid & Tenderstem Broccoli Pasta/菜の花とイカのパスタ

(Serves 1 person)
1 person serving of pasta
About 20-30g of squid
5-6 tenderstem broccoli
1 tbsp of butter
1 tbsp of soy sauce
1 dried chilli
1/2 of a garlic clove
Olive oil
Salt and pepper

(1人分)
1人分のスパゲッティ
スルメイカ 少量 輪切り
菜の花 5-6つ
バター 大さじ1
醤油 大さじ1
鷹の爪 1
ニンニク 1/2切れ
オリーブオイル 少々
塩コショウ 少々

First boil pasta.
パスタを茹でる。

In a heated pan drizzle some olive oil with garlic and dried chilli.
熱したフライパンにオリーブオイルをひきニンニクと鷹の爪を入れる。

Add squid. Season lightly with salt and pepper.
イカを入れ炒める。塩コショウをし味付けする。

Add tenderstem broccoli.
菜の花を入れ炒める。

Add boiled pasta, butter and soy sauce.
茹でたパスタを入れバターと醤油を入れる。

Serve.
出来上がり。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis