1 person serving of penne
2-3 strands of spinach leaves
1tbsp of pine nuts
3 tbsp of olive oil
1 tbsp of parmesan cheese
1/2 clove of garlic
Salt and pepper
(1人分)
ペンネ 1人分
ほうれん草 2束程
松の実 大さじ1
粉チーズ 大さじ1
オリーブオイル 大さじ3
にんにく 1/2切れ
塩コショウ 少々
Boil penne until al dente.
ペンネをアルデンテまで茹でる。
In a blender add spinach, garlic, parmesan cheese, salt, pepper and olive oil.
ほうれん草、にんにく、粉チーズ、オリーブオイル、塩コショウをミキサーにかける。
Add spinach pesto in a pan, keep pan heated on medium low heat.
鍋は中〜弱火にしながらほうれん草のペストを茹で上がったパスタに混ぜる。
Serve.
0 件のコメント:
コメントを投稿