1 person serving of penne
1 egg
100ml of milk
3 tbsp of parmesan cheese
3 asparagus
3-4 mini bacons cut
Salt and pepper
1 pinch of garlic powder
(1人分)
ペンネ 1人分
卵 1
牛乳 100ml
粉チーズ 大さじ3
アスパラガス 3本
ミニベーコン 3-4枚 小さく切る
塩コショウ 少々
ガーリックパウダー ひとつまみ
Boil penne until al dente.
ペンネをアルデンテまで茹でる。
Combine milk, egg, parmesan cheese, garlic powder, salt and pepper. Mix well.
牛乳、卵、粉チーズ、塩コショウ、ガーリックパウダーをよく混ぜ合わせる。
Cut asparagus tilted and thin.
アスパラガスを斜めに薄切りにする。
In a heated pan drizzle little bit of oil and cook the bacon.
熱したフライパンに油ら少々ひきベーコンを炒める。
Add asparagus.
アスパラガスも入れ炒める。
Add cooked penne. Season with salt and pepper.
茹で上がったペンネを入れ炒める。塩コショウを全体にする。
Turn down heat to low. Add milk and egg mixture.
火を弱火にする。牛乳と卵を混ぜたものを入れる。
Stir slowly until the sauce thickens.
弱火にしながらゆっくりペンネとソースを混ぜる。
ソースが少し濃くなってきたら火を止める。
Serve.
出来上がり。
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