1 person serving of penne
2 spicy Italian sausages cut in small pieces
1/2 clove of garlic finely chopped
1/4 can of tomato
2 tbsp of cooking wine
Salt and pepper
Olive oil
Parsley
Grated parmesan cheese
(1人分)
ペンネ 1人分
イタリアンソーセージ 2本(辛口) 細かく適当に刻む
にんにく 1/2切れ みじん切り
トマト缶 1/4
酒 大さじ2
塩コショウ 少々
オリーブオイル 少々
パセリ 適量
粉チーズ 適量
First boil penne until al dente.
ペンネをアルデンテまで茹でる。
In a heated pan, drizzle some olive oil and cook the sausages.
熱したフライパンにオリーブオイルを入れソーセージを焼く。
Then add chopped garlic, cooking wine and can of tomato.
Simmer for 1-2 minutes then season with saly and pepper.
にんにく、酒、トマト缶を入れ軽くソースを1-2分煮詰める。
塩コショウをし味付けする。
Then add and cook pasta in the sauce.
茹で上がったペンネを入れよくソースと絡める。
Top with chopped parsley and parmesan cheese. Serve.
パセリと粉チーズをかけて出来上がり。
0 件のコメント:
コメントを投稿