1 salmon fillet boned
1 corn on the cob
1 tomato diced
1 handful of parsley chopped
1 tbsp of olive oil
1 tbsp of vinegar
Salt and pepper
2 tbsp of flour
(1人分)
鮭 1切れ
とうもろこし 1本
トマト 1 小さく切る
パセリ 少々 みじん切り
オリーブオイル 大さじ1
お酢 大さじ1
塩コショウ 少々
薄力粉 大さじ2
First prepare the corn salad.
Take off corn off of the cob using a knife.
まずとうもろこしのサラダを準備する。
包丁でとうもろこしを縦にし身をだけを切り下ろす。
Then add chopped or diced tomatoes.
小さく切ったトマトを入れる。
Then add olive oil, vinegar, salt, pepper and chopped parsley. Mix.
オリーブオイル、お酢、パセリ、塩コショウを入れ混ぜ合わせる。
Coat salmon with flour.
鮭に薄力粉をつける。
Excess any extra flour, then in a heated pan drizzle some oil and cook salmon under medium heat.
余分な粉を落とし、熱したフライパンに油をひき鮭を中火で焼く。
Serve salmon with fresh corn salad on top.
焼きあがった鮭の上にとうもろこしをサラダをのせて出来上がり。
0 件のコメント:
コメントを投稿