100g of sponge cake
1 tbsp of honey
About 130g of white chocolate
Sprinkles
5-6 lollipop sticks
Plastic wrap
(5〜6本程)
スポンジケーキ 100g程
ハチミツ 大さじ1
ホワイトチョコレート 130g程
飾り付け お好みで適量
ロリポップ用スティック 5-6本
サランラップ
First put sponge cake in a food processor
or you can mash them up with a fork.
スポンジケーキをフードプロセッサーに入れるか、フォークなどで砕いて細かくする。
Add honey and mix.
ハチミツを入れて混ぜる。
Form a golf ball size and wrap them with a plastic wrap.
サランラップに丸めてゴルフボールくらいの大きさにする。
Melt chocolate on top of hot water.
Put sticks on each cake balls.
Dip the cake pops in the chocolate once.
Then put all the cake pops in the
freezer for about 15 minutes.
冷凍庫に15分程入れ冷やす。
Take them out and dip in the chocolate again.
Twist the pops to excess extra chocolate.
冷凍庫から取り出しもう一回チョコにくぐらせる。
スティックをくるくる回しながらくぐらせ、余分なチョコを切っておく。
Put sprinkles as soon as the cake pops are dipped in chocolate,
since chocolate dries up very quick!
チョコレートが固まらないうちに飾り付けしていく。
Put them in a freezer again for 15 minutes.
冷凍庫で15分程また冷やす。
Serve.
出来上がり。
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