Pages

2/13/2014

Mixed Herbs Fried Rice/ミックスハーブの焼き飯

(Serves 1 person)
1 person serving of cooked rice
Mixed herbs (basil, dill, parsley, chervil etc)
1/2 of onion finely chopped
1 egg
1 tbsp of grated parmesan cheese
salt and pepper
olive oil
1 tbsp of cooking wine

(1人分)
冷ご飯 1人分
ミックスハーブ(バジル、ディル、パセリ、チャービル等)
玉ねぎ 1/2 みじん切り
卵 1
粉チーズ 大さじ1
塩こしょう 
オリーブオイル
酒 大さじ1

 Beat one egg, season with salt and pepper.
卵を溶き、塩こしょうをする。

In a heated pan, quickly scramble the egg. Take out when its still runny. Leave aside.
熱したフライパンに卵を焼き半熟になったら取り出し置いておく。

In the same pan, cook the onions.
同じフライパンに玉ねぎを炒める。

Add rice and cooking wine.
冷やご飯を入れ酒をまぶし、炒める。

Chop up mixed herbs, chop roughly and not too finely.
ハーブを適当に切り、細かく切りすぎないようにする。

Put back the egg and the herbs. Season with salt, pepper and parmesan cheese. Mix well.
炒めた卵を戻し炒め、ハーブを入れ塩こしょうと粉チーズで味付けをする。

Serve.
出来上がり。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis