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2/14/2014

Tofu & Tenderstem Broccoli Domburi/菜の花と豆腐の丼

(Serves 1 person)
1 person serving of cooked rice
4-5 tenderstem broccoli
75g of silken tofu
5 thin slices of pork
2 eggs
1 tbsp of soy sauce
1/2 tbsp of dashi powder
1 tbsp of mirin
1 tbsp of sake
1/2 cup of water

(1人分)
ご飯 1人分
菜の花 4-5つ
豆腐 75g
豚薄切り 5枚程
卵 2
醤油 大さじ1
みりん 大さじ1
酒 大さじ1
だしの素 大さじ1/2
水 1/2カップ

Put water, soy sauce, mirin, sake, dashi powder in pan, bring to a boil and simmer.
水、醤油、みりん、酒、だしの素を鍋に入れ一煮立ちさせる。

Add tenderstem broccoli.
菜の花を入れる。

Crumble tofu into the pan.
豆腐を適当に手で崩し鍋に入れる。

Add slices of pork and simmer until they are cooked.
豚肉を入れ肉に火が通るまで火にかける。


Beat two eggs.
卵を溶く。

Bring heat down to low. Pour in the egg and turn off heat as soon as possible,
let egg cook through by itself.
火を弱火にし卵を流し入れる。流し入れたら早めに火を消し
余熱で卵に火を通す。

Serve.
出来上がり。

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