The avocado pea pesto might be a little dense for some people,
if so, add pasta water and smooth it out to a consistency you like.
アボカドと冷凍そら豆をペースト状にして
ペストソースにします。少し濃厚に感じる方は、
パスタを絡めるときにパスタのゆで汁を少し入れてみてください♪
(Serves 1 person)
Penne
1/2 avocado
10-15 fava beans (fresh or frozen)
6-8 raw almonds
1 clove of garlic
2 tbsp of oil
salt and pepper
(1人分)
ペンネ
アボカド 1/2
そら豆 10〜15個(冷凍)
アーモンド 6〜8個
にんにく 1
油 大さじ2
塩こしょう 少々
First boil frozen peas.
まず冷凍そら豆を茹でる。
When they are ready, take them out and peel the skin off. Set aside.
茹で上がったら皮をむいて置いておく。
Boil penne. Add pinch of salt in boiling water.
ペンネを茹でる。塩をひとつまみ入れる。
In a blender, add avocados, fava beans, oil, almonds, garlic, salt and pepper.
Blend until smooth.
アボカド、そら豆、油、アーモンド、にんにく、塩こしょうをミキサーにかける。
なめらかになるまでミキサーにかける。
↓
When pasta is cooked, leave a little bit for water from the boiled pasta and add the avocado paste.
パスタが出来上がったらパスタのゆで汁を少しだけ残し、
鍋を弱火にしながらアボカドペーストを入れ混ぜる。
If you like any of my recipes, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入った方はシェアをしてね。
0 件のコメント:
コメントを投稿