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9/18/2013

Quick Creamy Risotto/簡単クリームリゾット

This recipe is a cheat, cutting corners recipe!
I am using brown rice that have been already cooked, so it literally takes 10 minutes to finish this dish!
Since the rice is cooked already, make sure you don't cook the rice too long with the broth.
So here it is,

既に出来上がった米を使って
10分程度でクリームリゾットを作ります!
米を一から火を通さなくていいので
リゾットを作ったことを無い人でも失敗しない、
すぐに出来ちゃうレシピです。

(Serves 1 person)
1 person serving of cooked rice 
25ml of cream
50ml of chicken stock
some bacon or pancetta diced
some shimeji mushrooms chopped roughly
1 handful of cooked peas
Salt and pepper
1 anchovy chopped finely

(1人分)
1人分の既に炊いた米
生クリーム 25ml
チキンブイヨン 50ml
厚切りベーコン又はパンチェッタ 少々
しめじ 少々
グリーンピース 少々
塩こしょう
アンチョビフィレ 1枚 みじん切り


In a pan drizzle oil and fry off the bacon.
熱した鍋に油をひき、ベーコンを炒める。

Add roughly cut shimeji mushrooms and fry off with the bacon.
適当に細かく切ったしめじを入れ一緒に炒める。

Add cooked rice and peas.
炊いた米とグリーンピースを入れる。

Make sure heat is on medium, add the stock and constantly stir.
中火にしブイヨンを入れ常にかき混ぜる。

Add chopped anchovy and cream. Taste, then add salt and pepper.
細かく切ったアンチョビと生クリームを入れて混ぜる。
味見をし、塩こしょうをして味を整える。

The risotto will thicken up quickly, so when its at the right consistency turn off heat and serve.
このように少しドロっとして濃くなってきたら火を止める。

I tossed some scallions, egg yolk and parmesan cheese.
Highly recommended!
最後に青ねぎ、卵黄、パルメザンチーズをかけました。
出来上がり。

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