Pages

9/21/2013

Egg in a Pan/フライパンエッグ

You can use this recipe as a breakfast, lunch and also dinner dish.
Its light with different vegetables and super easy to cook.
簡単に色んな野菜が食べれるので、
朝食、ランチ、晩ご飯にもできます。
鍋に入ったままで食べるので1人分だと小さめのフライパンを準備してくださいね!

(Serves 1)
2 sausages diced
1 small potato diced
1/2 onion diced
1/2 red bell pepper diced
1/2 avocado diced
basil chopped
1 egg
salt and pepper
1 garlic clove chopped finely
(add tomatoes if you have some)

(1人分)
ソーセージ 2本
じゃがいも 1 
たまねぎ 1/2
赤ピーマン 1/2
アボカド 1/2
バジル
卵1
塩こしょう
にんにく 1 みじん切り
(もしあればトマトも入れてみてください!)
※ソーセージ、じゃがいも、たまねぎ、ピーマン、アボカド
この全ての材料は2cm程のサイズに切る。

In a heated pan, drizzle oil and cook onions and potatoes first.
Cook potatoes until they are soft enough to bite through.
熱したフライパンに油をひき、たまねぎとジャガイモを炒める。
ジャガイモが少し柔らかくなるまで炒めてください。

When potatoes are ready, add sausages, bell pepper and garlic. 
じゃがいもが柔らかくなってきたらソーセージ、赤ピーマンとにんにくを入れ炒める。

Then add avocado, salt and pepper.
アボカドを入れ潰さないように炒め塩こしょうする。

Make a well in the middle and crack one egg.
真ん中に丸い穴を作りそこに卵を割る。

Turn down heat to low and put lid on to cook the egg.
火を弱火にし、蓋をして卵に火を通す。

Top with chopped basil.
バジルをトッピングして、出来上がり。
If you like any of my recipes, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入った方はシェアをしてね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis