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9/10/2013

Cod with Stewed Tomato/鱈のトマト煮

(Serves 2-3 people)
350g of black cod skin off cut into chunks
50g of canned peas (or fresh peas)
1 handful of black olives
1/2 can of tomato
2-3 mushroom sliced
1/2 onion finely chopped
1 clove of garlic finely chopped
1/2 cup of water
1 cube of stock

(2〜3人分)
たら 350g
豆缶(グリーンピースなど)50g
ブラックオリーブ 手のひら量
トマト缶 1/2
マッシュルーム 2、3つ 薄く切る
たまねぎ 1/2 みじん切り
にんにく 1 みじん切り
水 1/2カップ
ブイヨンキューブ 1個

Put oil in a hot pan, start cooking onions and garlic. Cook until soft.
熱した鍋に油をひきたまねぎとにんにくを炒める。柔らかくなるまで炒める。

When they become soft, add mushrooms and drained peas.
柔らかくなったらマッシュルームと豆を入れる。

Add tomato can and put on medium heat.
トマト缶を入れて中火にする。

Add black olives, water and a stock cube and stir. Salt and pepper.
オリーブ、水、ブイヨンキューブを入れ塩こしょうをする。

Add pieces of cod and make sure they are covered by stock. 
Put lid on and turn down heat to medium~low.
魚を入れスープがかぶさるように入れる。
鍋に蓋をし火を中〜弱火にする。

20 minutes later.
20分後。。。

After about 30 minutes the stock will be reduced. Turn off heat.
30分程度でスープが少なくなってくるのでそこで火を止める。

出来上がり。

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