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9/01/2013

Farfalle Mac & Cheese/リボンパスタのマカロニチーズ

For today's dinner I cooked some mac and cheese using farfalle (bow tie)pasta.
Feel free to use any kind of macaroni, fusili, or penne.
今日のご飯はマカロニチーズ。
マカロニパスタではなくてリボンパスタを使います。
ペンネなど他のショートパスタでも合います。

(Serves 1 person)
Farfalle (bow tie pasta) 
Broccoli
3 small bacon slices chopped
1 teaspoon of flour
1/4 cup of soy milk/milk 
1 tbsp of butter
white cheddar cheese grated
parmesan cheese grated
1 handful of breadcrumbs 

(1人分)
リボンパスタ 食べる分
ブロッコリー 少々
ベーコン 3枚 1口サイズに切る
小麦粉 小さじ1
豆乳/牛乳 1/4カップ
バター 大さじ1
ホワイトチェダーチーズ
パルメザンチーズ
パン粉 少々
Add bacon to a pan and fry them without any oil.
小さく切ったベーコンをフライパンに油無しで炒めていく。



After bacon has crisped up, take them out on a paper towel to drain any extra oil.
Leave aside.
茶色くカリカリになるまで炒めたら取り出し
キッチンペーパーの上に置いて余分な油を取る。

Cook pasta until al dente.
Don't forget to add some salt while you boil the pasta.
沸騰したお湯に塩を少々いれパスタをアルデンテまで茹でる。


While the pasta is boiling, make the sauce.
Melt butter in a pan and add flour.
Use whisk and stir.
茹でている間にソースを作る。
バターを鍋に溶かし小麦粉を入れ、泡立て器で素早く混ぜる。


Now add the milk and keep stirring until the sauce thickens.
Make sure to keep heat on medium-low.
ダマがなくなるように混ぜていき次は牛乳を入れ混ぜる。
ソースが少し濃くなっていくので弱火にしながら混ぜる。

In the sauce, combine broccoli, bacon and pasta.
Then add all of the cheese and mix.
Turn heat on very low.
ブロッコリー、ベーコン、茹で上がったパスタを入れソースと絡める。
その後にチーズを全ていれ混ぜる。
火はなるべく弱めに。

Lastly taste, then add salt and pepper if necessary.
最後に味見をし、塩こしょうで味を整えたら出来上がり。

You can also put breadcrumbs on top then bake in the toaster oven until the
breadcrumbs are crispy.
 パン粉を上にのせオーブントースターで軽く焼いても
美味しいです。
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