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9/15/2013

Mexican Chicken with Cilantro Sauce/メキシカンチキン

メキシカンチキンとパクチーソース
スパイスを使ってメキシカン風に味付けをして
チキンを焼き、パクチーをミキサーにかけて簡単ソースを作ります。
ヘルシーな一品です★

(Serves 1 person)
150~200g of chicken thigh skin on
1 tbsp of flour
1 teaspoon of cumin powder
1 teaspoon of thyme powder
Salt and pepper

Cilantro Sauce
1 handful of cilantro
1 tbsp of grated parmesan cheese
1 tbsp of vinegar
1 tbsp of oil

(1人分)
鶏もも肉 150〜200g
薄力粉 大さじ1
クミンパウダー 小さじ1
タイムパウダー 小さじ1
塩こしょう 少々

パクチーソース
パクチー 手のひらサイズ
パルメザンチーズ 大さじ1
酢 大さじ1
油 大さじ1
First salt, pepper, thyme, and cumin the chicken, both sides.
鶏肉に塩こしょう、クミン、タイムを塗り込む。

Coat all sides of chicken with flour.
鶏肉に薄力粉をまぶしまんべんなく付ける。

In a heated pan, drizzle oil and cook chicken from skin side down. Medium heat.
熱したフライパンに油をしき、皮を下になるようにして中火で焼く。

When the skin gets crisp, turn over and cook the other side.
皮がカリカリになるようにまで焼き、もう片面もしっかり焼く。

Roughly chop the cilantro.
適当な短さにパクチーを切る。

In a blender mix all the ingredients for the sauce.
ソースに必要な材料をすべてミキサーにかける。

The cilantro sauce is done! Literally done in 3 minutes!
パクチーソースの出来上がり。

Pour sauce over the chicken.
I served mine with some brown rice and beans. My healthy protein platter :)
鶏肉の上にソースをかけて、出来上がり。
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