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9/07/2013

Pan Roasted Pumpkin Gnocchi/かぼちゃの焼きニョッキ

This is a yummy and easy pumpkin gnocchi recipe but pan fried at the end with butter so you'll get this crispy outer crust and fluffy pumpkin inside.
So here it is,

かぼちゃのニョッキを作っていきます。
最後にバターで外側をサッと焼くので
外側はカリカリ、内側がかぼちゃでふわふわです♡
前菜にもなればメインディッシュとしても食べれます。
量を増やしたい方は材料の量を計算して足してみてくださいね。

(Serves 1 person)
100g of pumpkin
2 tbsp of flour
1 tbsp of butter
salt and pepper

(1人分)
かぼちゃ 100g
薄力粉 大さじ2
バター 大さじ1
塩こしょう
Cut pumpkin in small pieces and microwave until they become soft. (est. time 2 minutes)
かぼちゃを適当に小さく切りレンジで柔らかくなるまでレンジで蒸す。
(2分程度で柔らかくなります)

After they have softened, use fork or masher to mash them.
フォーク背など使ってかぼちゃを潰す。

After mashing them add strained flour then mix.
漉した薄力粉を入れて混ぜる。

Roll out and form a stick using your hands.
手でこねてのばしながら棒の形を作る。

Cut into 3cm pieces using knife.
3cm程度ずつ包丁で切る。

Boil gnocchi in a boiling water. When they float up, they are ready.
沸騰した湯にニョッキを入れる茹でる。
浮き上がってきたらニョッキが出来上がった証拠です。

When gnocchi is ready, take them out to a frying pan with butter melted.
Salt and pepper them.
浮き上がってきたニョッキを鍋から取り出し
バターを溶かしたフライパンに入れ炒める。
焼き目がつくまで焼き、塩こしょうをする。

Shave some parmesan cheese if you like.
パルメザンチーズなどを上にかけて出来上がり。
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