Pages

9/24/2013

Quick Meat Sauce Spaghetti/ハンバーグで作るミートソース

Hi guys! I apologize for positing so many pasta dishes in a row,
now you know that I eat pasta quite often and that I'm a sucker for pasta :D
So this time, I am making quick meat sauce, meat sauce will taste better
as you cook them longer but for this recipe, I am using pre-made beefpork burger patties
to substitute normal minced meat.

ハンバーグのネタを使ってミートソースを作ります!
すでに玉ねぎなど味がハンバーグには付いてあるので
ミートソースが美味しくできます^^
揃える材料も少なく簡単です。
(Serves 1 person)
1 beef & pork patty
1/2 can of tomato
1 clove of garlic finely diced
1 person serving of spaghetti
1 dried chilli seeded and chopped
Optional : 1 handful of fennel seeds

(1人分)
ハンバーグ(牛&豚)1
トマト缶 1/2
にんにく(みじん切り)1
スパゲッティ 1人分
鷹の爪(みじん切り)1
(もしフェンネルシードがあればひとつまみ)
First boil spaghetti. Add pinch of salt.
沸騰した湯に塩をひとつまみ入れ、スパゲティを茹でる。

In a heated pan, use no oil and add the patty. Break it down as it cooks.
熱したフライパンに油をひかず、ハンバーグを潰しながら炒める。

Add chopped garlic.
にんにくを入れる。

Add can of tomato and chopped chili. 
トマト缶を入れ鷹の爪も入れる。

Taste, and add salt and pepper. Cook the sauce in medium heat.
味見をして塩コショウをし味を整える。中火でぐつぐつと煮る。

Add boiled spaghetti and mix in with the sauce.
茹で上がったスパゲティをソースに入れ絡める。

Serve with grated parmesan cheese.
パルメザンチーズをかけて、出来上がり。

If you like any of my recipes, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入った方はシェアをしてね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis