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9/26/2013

Kale Frittata/ケールのフリタッタ

Easy kale recipe perfect for brunch menu.
Feel free to substitute with other ingredients, use whatever vegetables
available in your fridge! You can even substitute kale with spinach,
you can add red bell peppers, bacon, whatever you like.

ケールという野菜を使ってフリタッタ(オーブン焼きオムレツ)
を作ります。ケールは中々普段スーパーでは手に入らないので、
インポート物が多いスーパーなどに行けばたまにあります!
日本では手に入りにくい野菜なので、ほうれん草などを代用してみても
美味しく作れます!冷蔵庫にある野菜をほぼなんでも入れれるレシピなので
使い切りたい野菜などがある方は是非作ってみてください^^


(Serves 2 people)
3 eggs beaten
1/4 cup of milk (I use soy milk)
1 potato diced and boiled
2-3 kale
3 mushrooms sliced
1/2 onion chopped finely
salt and pepper
1 teaspoon of garlic powder
1 tbsp of parmesan cheese

(2人分)
卵 3
牛乳又は豆乳 1/4カップ
じゃがいも 1 小さく切り茹でる
ケール(ほうれん草など)2−3枚
マッシュルーム 3 薄切り
玉ねぎ 1/2 みじん切り
塩こしょう
ガーリックパウダー 小さじ1
パルメザンチーズ 大さじ1

First preheat oven to 200 degrees celsius.
Prep all the vegetables, remove kale leafs off of the stem.
オーブンを200度に余熱する。
野菜の下準備をし、ケールはヘタから葉をちぎりヘタは捨てる。

In a heated pan, drizzle oil and cook the onions until soft.
熱したフライパンに油をしき玉ねぎか柔らかくなるまで炒める。

Add kale and cook together with the onions.
ケールを入れ一緒に炒める。

When kale and onions are both softened, add mushrooms.
少し野菜がしんなりしてきたらマッシュルーム入れ炒める。

Then add boiled potatoes, season with salt, pepper and garlic powder.
茹でたジャガイモを入れ、塩こしょう&ガーリックパウダーで味付けをする。

Whisk three eggs and milk. Salt and pepper lightly.
卵3を溶き牛乳を入れ混ぜ、軽く塩こしょうする。

Turn off heat on the pan and pour in egg mixture.
フライパンの火を消して卵を流し入れる。

Top with parmesan cheese, put in the oven for 10 minutes under 200C degrees.
パルメザンチーズを上にかけてフライパンをオーブンにそのまま入れ
10分入れ200度で焼く。

*Be super careful with the handle of the pan when you take it out of the oven.
(※オーブンから取り出す時取っ手が熱くなっているので
火傷をしないように気をつけてください※)
出来上がり。

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