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9/16/2013

Chum Salmon with Quick Tare Tare Sauce/秋鮭とタルタルソース

Its the season for chum salmon in Japan. In Japanese, it literally translates to "fall salmon".
This is a simple dish it can be served as main or perfect side dish.
秋鮭とえりんぎを使って秋のおかずに。
秋鮭をバターソテーして簡単タルタルソースをかけて一緒に召し上がれ♪

(Serves 1-2 people)
1 fillet of salmon
2 tbsp of flour
1 tbsp of butter
salt and pepper
1 handful of shimeji mushrooms
2 tbsp of sake (or white wine)
Tare tare sauce
1 boiled egg

1 tbsp of mayonnaise 
1 teaspoon of vinegar 
black pepper
some scallions

(1〜2人分)
秋鮭 4切れ
しめじ 一握り分
薄力粉 大さじ2
バター 大さじ1
塩こしょう
酒 大さじ2
タルタルソース
ゆで卵 1
マヨネーズ 大さじ1
酢 小さじ1
黒こしょう
青ネギ 少々
First begin by making tare tare sauce. Boil one egg.
まずはタルタルソースを作る。ゆで卵を作る。

Mix all the necessary ingredients and crush egg by using a fork.
ソースに必要な全ての材料を混ぜ、ゆで卵はフォークで潰す。

Salt and pepper the salmon.
秋鮭に塩こしょうをする。

Coat salmon with flour.
薄力粉をまんべんなくまぶす。

 Drizzle oil in a pan and start frying off the salmon. Medium heat.
フライパンに油をひき、中火で秋鮭を焼く。

When one side is nicely browned, turn over and cook the other side.
茶色く色づいてきたらひっくり返しもう片面を焼く。

Add shredded eringi mushrooms, butter and sake. Put lid on for about 30 seconds and burn off sake.
手で適当にちぎったしめじ、バター、酒をいれて30秒間程蓋をし酒を飛ばす。

Salt lightly at the end.
最後に塩を少々かける。

Pour tare tare sauce over salmon.
タルタルソースを秋鮭にかけて、出来上がり。
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