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9/07/2013

Pasta Arrabiata with Cherry Tomatoes and Anchovies/アラビアータ

(Serves 1 person)
Any kind of short pasta, I recommend penne, farfalle, or fusili.
4-5 cherry tomatoes cut in half.
2 slices of anchovies chopped
1 dried chili 
1 clove of garlic chopped
salt and pepper
150g of tomato sauce
parmesan cheese

ミニトマトとアンチョビのアラビアータ
(1人分)
ショートパスタ1人分(ペンネ、リボン、フジリがオススメです)
ミニトマト4〜5個 半分に切る
アンチョビ 2枚程 細かく切る
鷹の爪 1個 細かく切る
にんにく 1 
塩こしょう
トマト缶 150g
パルメザンチーズ 少々

First get prepped, chop all the necessary ingredients.
トマト、にんにく、鷹の爪、アンチョビを細かく切る。

Boil pasta until al dente, with a pinch of salt.
塩を入れたお湯にパスタをアルデンテまで茹でる。

While pasta is boiling, pour oil from the anchovy can. 
Add garlic and chili, put heat on medium-low heat.
パスタを茹でる間に別の鍋に
アンチョビ缶に入ったオイル入れにんにくと鷹の爪を入れる。
中〜弱火で香りを出す。

Now tomato sauce, cherry tomatoes and chopped anchovies. Bring to a light boil.
トマト缶を入れ、ミニトマトとアンチョビを入れる。少しだけ煮る。

パスタを入れソースと絡める。
味見をして塩っけが足りなければ塩こしょうをして味を整える。

Grate parmesan cheese.
パルメザンチーズをかけて出来上がり。
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