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9/27/2013

Stuffed Chicken Breast/スタッフドチキン

This is another recipe of a yummy chicken breast!
Feel free to use any kind of cheese available in your fridge.
Hope you enjoy. 

スタッフドチキンはチキンの中に物詰める作り方です。
鶏の胸肉に生ハムとチーズを入れて焼きます。
お好きなチーズやお家にあるどんなタイプのチーズでも
いいので(とろけるチーズなど)色々とアレンジしてみてください^^

(Serves 1 person)
1 chicken breast
1 slice of prosciutto 
2 slices of cheese
salt and pepper
1/2 teaspoon garlic powder 

(1人用)
鶏の胸肉 1
生ハム 1枚
チーズ 2枚
塩こしょう
ガーリックパウダー 小さじ1/2
First preheat oven to 180C degrees.
Use a knife to slice between the breast, create a little pocket.
オーブンを180度に余熱にする。
鶏肉に切れ目を入れポケットのようなものを作る。

Between the sliced part, stuff cheese and prosciutto.
Then rub salt, pepper and garlic powder to the chicken.
切れ目を入れたとこにチーズと生ハムを入れる。
塩こしょうとガーリックパウダーをし鶏肉を味をつける。

In a heated pan, drizzle oil and cook the chicken skin side down first.
When skin is crisp, turn it over and cook the other side.
熱したフライパンに油をひき鶏肉を皮の方から焼く。
皮がきつね色になったらひっくり返しもう片面を焼く。

Cook the other side for about 2~3 minutes. Then cook in the oven for about 12 minutes.
もう片面を2〜3分焼き、オーブンに入れ180度で12分焼く。

Serve.
出来上がり。
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