Pages

1/12/2014

Baked Parmesan Swordfish with Blackpepper Aioli/カジキのオーブン焼きとブラックペッパーディップ

(Serves 1-2 people)
100-150g of swordfish cut in cubes
3 tbsp of flour
1 egg wash
3 tbsp of panko crumbs
2 tbsp of grated parmesan cheese
1 tbsp of olive oil
salt and pepper

Black Pepper Aioli
1/2 tbsp of black pepper
2 tbsp of unsweetened yogurt
1/2 tbsp of vinegar
1 tbsp of mustard
pinch of salt
1/2 teaspoon of garlic powder

(1〜2人分)
カジキ100〜150g キューブ型に切る
薄力粉 大さじ3
卵 1
パン粉 大さじ3
パルメザンチーズ 大さじ2
オリーブオイル 大さじ1
塩こしょう 少々

ブラックペッパーディップ
黒こしょう 大さじ1/2
無糖ヨーグルト 大さじ2
お酢 大さじ1/2
マスタード 大さじ1
塩 少々
ガーリックパウダー 小さじ1/2

Preheat oven to 230C degrees/450F degrees.
Put salt and pepper on swordfish all sides.
オーブンを230度に余熱する。
カジキに塩こしょうをする。

Coat swordfish with flour.
Combine and mix panko breadcrumbs with grated parmesan cheese.
Then egg wash, then breadcrumbs in order.
パン粉とパルメザンチーズをあらかじめ混ぜ合わせておく。
カジキを薄力粉につけ、卵、パン粉の順番につけていく。

Put swordfish on a oven plate, then drizzle olive oil over the fish.
Bake in the oven for about 15-18 minutes under 230C degrees.
カジキをオーブン皿に並べ、オリーブオイルをかける。
230度のオーブンで15〜18分焼く。

Combine yogurt, black pepper, mustard, vinegar and salt.
ヨーグルト、黒胡椒、マスタード、お酢、塩を混ぜる。

Serve swordfish with aioli. 
カジキにソースを添えたら出来上がり。

 If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis