1/2 of broccoli head randomly cut in small pieces
2 tbsp of pine nuts
1/2 clove of garlic finely chopped
1/2 lemon juice squeezed
3 tbsp of olive oil
2 tbsp of water
salt and pepper
1 person serving of pasta
grated parmesan cheese
(1人分)
ブロッコリー 1/2個 適当に小さく切る
松の実 大さじ2
にんにく 1/2切れ みじん切り
レモン 1/2個
オリーブオイル 大さじ3
水 大さじ2
塩こしょう
1人分お好みのパスタ
粉チーズ 少々
First boil pasta until al dente.
まずパスタをアルデンテまで茹でる。
In a food processor, add broccoli, pine nuts, garlic, lemon juice,
water, olive oil, salt and pepper. Blend until smooth.
(Add olive oil to adjust if its too pastey)
フードプロセッサーにブロッコリー、松の実、にんにく、レモン汁、
水、オリーブオイル、塩こしょうを入れペースト状になるまで混ぜる。
(ペースト状になりにくい場合オリーブオイルを少しずつ足していく)
↓
In a heated pan, drizzle a little bit of olive oil and throw in the pasta.
熱したフライパンにオリーブオイルを少々ひきパスタを入れる。
Add the broccoli pesto, taste and adjust the taste.
If necessary, season with salt and pepper to your liking.
ブロッコリーのソースを入れパスタとよく絡める。
味見をし必要であれば塩こしょうをして味を整える。
Serve with some grated parmesan cheese on top.
粉チーズをまぶして出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。
0 件のコメント:
コメントを投稿