3 or 4 toast (preferably thin cut)
1/2 cup of milk
1 egg
cinnamon sugar (if not, mix sugar with cinnamon powder)
1 tbsp of butter
Filling options: cream cheese, nutella, jam, etc
(1〜2人分)
食パン(なるべく薄切りのもの)3枚又は4枚
牛乳 1/2カップ
卵 1
シナモンシュガー 適量 (シナモンシュガーが無い場合:黒糖等も使えます)
バター 大さじ1
お好みで中身に入れる物:クリームチーズ、チョコレート、ジャム等
First roll the toasts thin with a rolling pin.
めん棒を使って食パンを薄くのばす。
(限界まで薄く延ばしてみましょう!)
(限界まで薄く延ばしてみましょう!)
Put filling on just one side of the bread. (I chose cream cheese)
クリームチーズ又はジャム等を食パンの端にだけ塗る。
Roll the toasts.
くるくると食パンを巻く。
In a bowl mix egg and milk. Drench all the toasts in the egg mixture for about 5-10 minutes.
ボウルに卵と牛乳を混ぜる。
くるくる巻いた食パンを卵牛乳に5〜10分程漬けておく。
In a heated pan, melt butter.
熱したフライパンにバターを溶かす。
Cook all sides of the toast, keep rotating to cook all sides evenly.
トーストを焼いていく、まずは折り目を下に向けてやくといい。
全面焼けるように転がしながら焼く。
↓
Roll the french toast rolls on cinnamon sugar.
シナモンシュガーをフレンチトースト転がしながら付けていく。
Serve.
出来上がり。
0 件のコメント:
コメントを投稿