Pages

1/30/2014

French Toast Rolls/フレンチトーストロール

(Serves 1-2 people)
3 or 4 toast (preferably thin cut)
1/2 cup of milk
1 egg
cinnamon sugar (if not, mix sugar with cinnamon powder)
1 tbsp of butter
Filling options: cream cheese, nutella, jam, etc

(1〜2人分)
食パン(なるべく薄切りのもの)3枚又は4枚
牛乳 1/2カップ
卵 1
シナモンシュガー 適量 (シナモンシュガーが無い場合:黒糖等も使えます)
バター 大さじ1
お好みで中身に入れる物:クリームチーズ、チョコレート、ジャム等

First roll the toasts thin with a rolling pin.
めん棒を使って食パンを薄くのばす。
(限界まで薄く延ばしてみましょう!)

Put filling on just one side of the bread. (I chose cream cheese)
クリームチーズ又はジャム等を食パンの端にだけ塗る。

Roll the toasts.
くるくると食パンを巻く。

In a bowl mix egg and milk. Drench all the toasts in the egg mixture for about 5-10 minutes.
ボウルに卵と牛乳を混ぜる。
くるくる巻いた食パンを卵牛乳に5〜10分程漬けておく。

In a heated pan, melt butter.
熱したフライパンにバターを溶かす。

Cook all sides of the toast, keep rotating to cook all sides evenly.
トーストを焼いていく、まずは折り目を下に向けてやくといい。
全面焼けるように転がしながら焼く。

Roll the french toast rolls on cinnamon sugar.
シナモンシュガーをフレンチトースト転がしながら付けていく。

Serve.
出来上がり。



0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis