Pages

1/07/2014

Tofu Meatballs in Tomato Soup/豆腐ミートボール入りトマトスープ

(Serves 2 people)
50g of tofu
100g of minced chicken
1 handful of basil lives chopped finely
2-3 cherry tomatoes chopped finely
1/2 onion chopped finely
1 clove of garlic chopped finely
2-3 mushrooms sliced thin
1 stock cube
2 cups of water
1/2 can of tomato
Salt and pepper

(2人分)
豆腐 50g
鶏挽肉 100g
バジル 少量
ミニトマト 2〜3 細かく刻む
玉ねぎ 1/2 みじん切り
にんにく 1 みじん切り
マッシュルーム 2〜3 薄切り
ブイヨンキューブ 1
水 2カップ
トマト缶 1/2
塩こしょう 少々

Combine tofu, chicken, basil, salt and pepper in a bowl. Mix well.
豆腐、挽肉、バジル、塩こしょうをボウルに入れ良く混ぜる。

Form them into meatballs, any size of your choice.
ミートボールになるよう丸めていく。

In a heated pan drizzle oil and add garlic and onions.
熱したフライパンに油をひきにんにくと玉ねぎを炒める。

Add mushrooms.
マッシュルームも入れ炒める。

Add tomatoes then season with salt and pepper.
トマトも入れサッ炒め塩こしょうをする。

Add water, can of tomato and stock cube.
水、トマト缶、ブイヨンキューブを入れ一煮立ちさせる。

Then add the tofu meatballs, put on medium low heat for about 20 minutes.
After 20 minutes, taste, then salt and pepper.
豆腐ミートボールを入れ中火にかけて20分ほど煮込む。
煮込み終わったら味見をし塩こしょうをする。

Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis