100g of ground pork and beef
Sprinkle of chopped green onions
1 tbsp of gochujang
1 tbsp of Soy sauce
1 tbsp of sake
1 teaspoon of sugar
1 person serving of rice
1 poached egg
(1人分)
豚牛合挽き肉 100g
刻み青ネギ 適量
コチュジャン 大さじ1
醤油 大さじ1
酒 大さじ1
砂糖 小さじ1
ご飯一人分
温泉卵 又はポーチドエッグ 1
In a heated pan drizzle a hint of oil.
Add ground meat and cook until its color changes.
熱したフライパンに油を少々ひき挽肉の色が変わるまで炒める。
Add soy sauce, sake, gochujang and sugar. Mix well with the meat.
コチュジャン、酒、醤油、砂糖を入れ炒める。
Serve with rice at the bottom, ground meat then an egg and
green onions on top.
0 件のコメント:
コメントを投稿