Pages

1/14/2014

Spinach Mac & Cheese/ほうれん草のマック&チーズ

(Serves 1 person)
1 person serving of macaroni or penne
1 handful of cheese
3/4 cup of milk or soy milk
2-3 strands of spinach
1 teaspoon of butter
1/2 tbsp of flour
1/4 teaspoon of nutmeg
Salt and pepper

(1人分)
マカロニ又はペンネ 一人分
チーズ 手のひらいっぱい分
豆乳又は牛乳 3/4カップ
ほうれん草 2-3束
バター 小さじ1
薄力粉 大さじ1/2
ナツメグ 小さじ1/4
塩コショウ 少々

Boil macaroni until al dente.
マカロニをアルデンテまで茹でる。

Cut spinach into about 5 pieces.
ほうれん草を5等分程に切る。

Melt butter in a heated pan.
バターを熱した鍋に溶かす。

Add spinach and season with salt and pepper.
ほうれん草を入れ塩コショウする。

Add flour and mix with spinach.
薄力粉を入れほうれん草と炒める。

Add milk and nutmeg. Simmer until milk is a little thicker.
牛乳とナツメグを入れる。牛乳が少しとろみ付くまで混ぜる。

Add handful of cheese. Taste, then salt and pepper.
チーズを入れ溶かし、味見をしながら塩コショウする。

Add macaroni and mix well.
マカロニを入れよく絡める。

Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis