1 person serving of macaroni or penne
1 handful of cheese
3/4 cup of milk or soy milk
2-3 strands of spinach
1 teaspoon of butter
1/2 tbsp of flour
1/4 teaspoon of nutmeg
Salt and pepper
(1人分)
マカロニ又はペンネ 一人分
チーズ 手のひらいっぱい分
豆乳又は牛乳 3/4カップ
ほうれん草 2-3束
バター 小さじ1
薄力粉 大さじ1/2
ナツメグ 小さじ1/4
塩コショウ 少々
Boil macaroni until al dente.
マカロニをアルデンテまで茹でる。
Cut spinach into about 5 pieces.
ほうれん草を5等分程に切る。
Melt butter in a heated pan.
バターを熱した鍋に溶かす。
Add spinach and season with salt and pepper.
ほうれん草を入れ塩コショウする。
Add flour and mix with spinach.
薄力粉を入れほうれん草と炒める。
Add milk and nutmeg. Simmer until milk is a little thicker.
牛乳とナツメグを入れる。牛乳が少しとろみ付くまで混ぜる。
Add handful of cheese. Taste, then salt and pepper.
チーズを入れ溶かし、味見をしながら塩コショウする。
Add macaroni and mix well.
マカロニを入れよく絡める。
0 件のコメント:
コメントを投稿