Pages

1/20/2014

Pork Cutlets with Parsley Sauce/ポークカツレツ

(Serves 1-2 people)
180g of pork cutlet
flour
1 beaten egg
breadcrumbs
salt and pepper

Parsley Sauce
chopped parsley
1 tbsp of mayonnaise
1 tbsp of vinegar
salt and pepper

(1〜2人分)
豚カツレツ 180g
薄力粉 少々
卵 1
パン粉 少々
塩こしょう 少々

パセリソース
細かく刻んだパセリ 少量
マヨネーズ 大さじ1
お酢 大さじ1
塩こしょう 少々
First salt and pepper on all the pork cutlets.
豚肉に塩こしょうする。

Coat pork with flour.
薄力粉をまぶす。

Coat pork in egg wash.
溶き卵に付ける。

Finish coating pork by breadcrumbs.
パン粉をしっかり付ける。

In a heated pan drizzle olive oil and cook all sides of pork until golden brown.
熱したフライパンにオリーブオイルをひき豚肉がきつね色になるまで焼いていく。

Mix all the necessary ingredients for the sauce.
ソースに必要なものを全部混ぜる。

Serve pork cutlets with sauce.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis