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1/23/2014

Pumpkin Coconut Curry Soup/南瓜のココナッツカレースープ

(Serves 2 people)
150g of pumpkin chopped
1/2 onion chopped
1 teaspoon of curry powder
1/4 teaspoon of ginger paste
1 cup of water
1/2 can of coconut milk (200ml)
1 vegetable stock cube
salt, pepper & sugar

(2人分)
南瓜 150g程 適当に細かく切る
玉ねぎ 1/2 適当に細かく切る
カレー粉 小さじ1
すりおろし生姜 小さじ1
ココナッツミルク缶 1/2(200ml)
野菜ブイヨンキューブ 1
塩こしょう 少々
砂糖 少々

Cut pumpkin into random small pieces.
南瓜を適当に小さく切る。

In a heated pan drizzle olive oil and cook onions with ginger until soft.

 Add pumpkin and curry powder.
南瓜とカレー粉を入れ炒める。

Add water and vegetable stock cube. Cook until pumpkin is soft.
水とブイヨンキューブを入れ、南瓜が柔らかくなるまで火を通す。

Put everything in a blender and blend until puree texture.
ミキサーに全てを入れピュレ状になるまでミキサーにかける。

Put pumpkin puree back in the pan, add coconut milk.
Taste, then season with salt, pepper and sugar if you like.
ピュレ状にした南瓜を鍋に戻しココナッツミルクを入れ
味見をし、塩こしょう砂糖を少々入れる。

Serve. I recommend putting a little bit of greek yogurt for topping :)
出来上がり。
(最後に少しだけギリシャヨーグルトを入れると更に美味しく!)
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