2 Italian Chicken sausages
1/2 cup of frozen beans
1/4 cup of canned tomato
1/4 cup of water
1 stock cube
1/2 onion finely chopped
1 garlic clove finely chopped
(1〜2人分)
チキンソーセージ 2本
冷凍豆 1/2カップ
缶トマト 1/4カップ
水 1/4カップ
ブイヨンキューブ 1
玉ねぎ 1/2 みじん切り
にんにく 1切れ みじん切り
Drizzle a little bit of olive oil in a heated pan and cook the sausages until crisp.
熱したフライパンにオリーブオイルを少し入れソーセージに焼き色が付くまで焼く。
↓
Take sausages out once they are cooked and leave aside.
Cook onions and garlic.
ソーセージを炒めたらいったん取り出し置いておく。
玉ねぎとにんにくを炒める。
Add the beans.
豆を冷凍のまま入れる。
Pour in water, can of tomato, and stock cube.
水、トマト缶、ブイヨンキューブを入れてよく混ぜる。
Put back the sausages in the pan, then cook with lid on under low heat for 15 minutes.
先ほど焼いておいたソーセージを鍋に戻し蓋をして15分程弱火で煮込む。
Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。
0 件のコメント:
コメントを投稿