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1/18/2014

Green Vegetable Omurice/緑野菜のオムライス

(Serves 1 person)
2 eggs
1 person serving of warm rice
Green vegetables of your choice chopped
1/2 onion finely chopped
2 tbsp of butter
100ml of soy milk
50ml of water
1/2 tbsp of flour
1 stock cube
1 pinch of nutmeg

(1人分)
たまご 2
炊いたご飯一人分 温かいもの
お好みの緑野菜
ブロッコリー、芽キャベツなど 少量
バター 大さじ2
豆乳又は牛乳 100ml
水 50ml
薄力粉 大さじ1/2
ブイヨンキューブ 1
ナツメグ ひとつまみ


First drizzle oil in a heated pan, then cook the onions until soft.
熱したフライパンに油をひき玉ねぎが柔らかくなるまで炒める。

Then add the vegetables. Salt and pepper.
野菜を入れ炒め塩コショウする。

Add warmed rice and 1 tbsp of butter. Cook vegetables and rice together.
Salt and pepper again lightly.
炊いたご飯を加えバターも入れる。野菜と絡めたら軽く塩コショウする。

In another pan melt butter and add flour.
別の鍋にバターを溶かし薄力粉を入れ炒める。

Add milk, water and stock cube. Mix well until the sauce thickens.
豆乳、水、ブイヨンキューブを入れ濃くなるまでよく混ぜる。

Fry off two beanted eggs and serve on top of rice. Finish by pouring the beshamel sauce on top.
たまごを焼きご飯の上に盛り、ホワイトソースをかける。

Serve.
出来上がり。
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