Pages

1/08/2014

Edamame Quesadillas/枝豆ケサディーヤ

(Serves 1-2 people)
2 tortillas
1 handful of edamame
1 handful of shredded cheese
1/2 onion chopped
1 large mushroom sliced thin
Salt and pepper
Optional:
1/4 teaspoon of cumin powder
1/4 teaspoon of coriander powder

(1~2人分)
トルティーヤ 2枚
枝豆 少量
ピザ用チーズ 適量
玉ねぎ 1/2個 薄切り
マッシュルーム 大1 薄切り
塩コショウ 少々
スパイス持ってる方は:
クミンパウダー 小さじ1/4
コリアンダーパウダー 小さじ1/4

First cook onions until soft.
玉ねぎを柔らかくなるまで炒める。

Then add mushroom, salt and pepper.
 If you like some extra flavor, add cumin powder and coriander powder.
When finished, set aside.
マッシュルームも加え炒め塩コショウする。
もしもっと味を付けたければコリアンダーパウダーとクミンパウダーを入れる。
炒め終えたら取り出しておく。

In a bowl add edamame and cheese, mix with cooked mushroom and onions.
枝豆とチーズを炒めた野菜と一緒にして混ぜ合わせる。

Place everything on one of the tortillas.
一枚のトルティーヤに具を乗せる。

Put another tortilla on top and cook both sides in a pan until golden crisp. 
Heat should be somewhat low.
もう一枚のトルティーヤを上にかぶせ、両面がきつね色になるまで
弱めの中火で焼いていく。
 ↓

Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis