Pages

1/10/2014

Shrimp & Tomato Soy Cream Pasta/エビのトマトクリームパスタ

(Serves 1 person)
1 person serving of spaghetti
5 shrimps cleaned
2-3 cherry tomatoes cut in half
50ml of soy milk
50ml of water
1/4 of tomato can
1/2 clove of garlic
1 stock cube
1 dried chilli

(1人分)
パスタ 一人分
エビ 5匹程
ミニトマト 2-3個 半分に切る
豆乳又は牛乳 50ml
水 50ml
トマト缶 1/4個
にんにく 1/2切
ブイヨンキューブ 1個
鷹の爪  1つ
First boil pasta until al dente.
パスタをアルデンテまで茹でる。

In a heated pan, drizzle oil and add garlic and chilli.
熱したフライパンに油をひきにんにくと鷹の爪を入れ香りを出す。



Then add shrimp and cherry tomatoes.
Season with salt and pepper.
エビとミニトマトを入れ炒め塩コショウをする。

Then add can of tomato, water and stock cube.
Make sure stock cube dissolves in the sauce.
トマト缶、水、ブイヨンキューブを入れブイヨンが溶けるまでよく混ぜる。

Turn down the heat on low, then add soy milk.
火を弱火にしたら、豆乳を入れる。

Then add pasta, coat pasta well with the sauce.
パスタを入れソースとよく絡ませる。

Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis